Jukola Street-O Turku

Samppalinna

Jukola Street-O Turku järjestetään 19.6. kello 12-18 Turun keskustan maisemissa kaikkiaan seitsemällä eri radalla. Kerää oma ryhmäsi tai osallistu yksin. Joukkueen jäsenet käyvät läpi omat erilliset ratansa porrastetusti ja vastaavat kysymyksiin. Lopuksi joukkueen pisteet lasketaan yhteen ja paras ryhmä kruunataan mittelöiden voittajaksi. Mukaan voi osallistua myös pienemmällä joukkueella tai yksin.

Vaikeustaso:

Radat on suunniteltu niin, että kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet, jopa ensikertalaiset, voivat osallistua mukaan. Vaihtelevassa ja mielenkiintoisessa kaupunkimiljöössä suoritettavat radat tarjoavat toinen toistaan hauskempaa puuhaa etsiessäsi rasteja ja vastaillessasi niihin liittyviin kysymyksiin! Kaikkia rasteja ei välttämättä aina kannata hakea, pisteytys vaihtelee sijainnin ja vaikeustason mukaan. Älä kuitenkaan pohdi liian pitkään reittivalintoja, sillä suorituksen pistemäärään vaikuttaa sekä käytetty aika että löydetyt rastit!

Urheilupuisto
Street-O -joukkueen voit kerätä vaikka omasta perheestä. Ratojen suunnittelussa on huomioitu perheen pienimmätkin.

Osallistumismaksu:

Maksa osallistumismaksu verkkokaupassa https://payhip.com/StreetO/collection/turku-jukola ja vastaanota tapahtumaan oikeuttava lippu. Etsi rastit ja löydä parhaiten joukkuettasi hyödyttävät vastaukset. Ei pelkkää yksin suunnistamista vaan hauskanpitoa koko Jukolan suunnistusperheen voimin, 19.6. Helsingissä ja Turussa. Lähde mukaan suunnistuskauden huipentumaan!